Kerst- en nieuwjaarsarrangementen

Mag jij dit jaar de kerstviering of nieuwjaarsborrel van jouw team of bedrijf organiseren? Dan weet je vast wat voor een uitdaging het is om van dit jaarlijks terugkerend event iets onvergetelijks te maken.

Bij het Sieraad ben je aan het juiste adres om een onuitwisbare indruk achter te laten bij je collega’s of werknemers!

 

Download brochure

Dag arrangement

Tijdens een druk congres, beurs of dag vol meetings zorgen wij voor een boost aan energie. Uw gasten beginnen de dag goed met een rijk en goed gevuld ontbijt. Een uitgebreide voedende lunch is hét moment om op te laden en de lekkernijen in de pauze-momenten geven uw gasten de focus voor de rest van het programma.
Download onze brochure voor ons volledige aanbod!

 

Avond arrangement

Onze dinerarrangementen zijn net zo rijk als de evenementen die wij hier hosten. Van een klassiek driegangenmenu tot een trendy food market, wij helpen u graag met een creatief food concept passend bij uw unieke event, vergadering of diner. De basis van ons aanbod is altijd vers en seizoensgebonden. Daarom werken wij intensief samen met onze food specialist Jonathan Karpathios. Uw gasten worden voorzien van dagverse groentes uit Jonathan’s kas in Aalsmeer.
Neem contact op voor een inspirerend voorstel op maat.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op voor vragen betreffende de mogelijkheden in het Sieraad voor uw zakelijke bijeenkomst, besloten feest of diner. Ons team staat voor u klaar!

PDF downloads

We zijn nog bezig om dit onderdeel in te vullen. Nog een beetje geduld.

Faciliteiten Het Sieraad

Onze partner voor catering is Edel, tevens gevestigd in Het Sieraad.
Op onze website onder arrangementen, vindt u onze banqueting brochures welke met zorg zijn samengesteld in samenwerking met het keukenteam van Edel.

Onze preferred supplier voor techniek is Van Rossum Facilities. VRF creëert belevenissen en ervaringen op gebied van licht en geluid wereldwijd, en kent de mogelijkheden in Het Sieraad als geen ander. In samenwerking met ons productie bureau ‘Edel’, adviseren zij u graag ten behoeve van uw toekomstige event.

Bij elk evenement is het belangrijk dat de bezoekers onbezorgd kunnen genieten. Daarom kan een veiligheidsplan een waardevolle toevoeging zijn. Het Sieraad heeft een vaste samenwerking met een officieel geregistreerd en erkend beveiligingsbedrijf.

Het Sieraad heeft enkele nauwe samenwerkingen met hoogstaande personeel-leveranciers in Amsterdam. Van ervaren kelner tot gastvrije hostess, wij adviseren u graag voor de beste match op uw evenement.

Terug naar boven