Edel Events

Wegens onze jarenlange samenwerking weet Edel Events het maximale uit de ruimtes van het Sieraad te halen. Als vaste partner verrast Edel Events onze klanten al jaren met verrassende, uitdagende en creatieve concepten. Gevestigd in het Sieraad schuift Edel Events graag aan voor een oriënterend en/of adviserend gesprek om uw ideeën te vertalen naar lichtontwerp, programmering, decorsettings, entertainment op maat of de inrichting van zalen. Daarnaast maakt het Sieraad graag gebruik van de productionele capaciteiten van Edel Events waarbij ieder event tot in de puntjes is geregeld.

Van Rossum Facilities

Als creatief technisch partner is Van Rossum Facilities (VRF) als huisleverancier werkzaam in Het Sieraad. In samenwerking creëren we de meest uiteenlopende producties. Dat doen we door samen te denken in oplossingen, zodat we gezamenlijk het hoogst haalbare resultaat behalen. VRF is een full-service bedrijf, en het uit handen nemen van technische zorg behoord tot één van hun unique selling points.

Studio OOM

Studio Oom is de creative duizendpoot met Olaf Walther aan het roer. Branding, een bijzondere beleving creëren tijdens evenementen, een compleet nieuwe stijl en out of the box denken. Studio OOM draait zijn hand er niet voor om.
We zijn enorm trots dat Studio Oom al jaren onze vaste partner is in het bedenken, uitvoeren en het sparren van en voor de meest innoverende concepten.
Beelden zeggen meer dan woorden, daar zijn we het beiden over eens!

Circle Hospitality

Gastvrijheid is een kunst. Dat vinden niet alleen wij, maar ook onze partner in leveren van service: Circle Hospitality. Een evenement in Het Sieraad is voor zowel ons eigen personeel als het professionele personeel van Circle Hospitality een podium waar de gasten de hoofdrol spelen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring door niets aan toeval over te laten.

Terug naar boven